Posts tagged Szabó Róbert Csaba

ImPulzus! A téma: Szabó Róbert Csaba

Az ImPulzus kritikai beszélgetéssorozatának utolsó nyári darabja: Szabó Róbert Csaba Fekete Dacia című kötete.

Írók és szerkesztők Békéscsabán. 

Angyalosy Eszter, a Libri Kiadó főszerkesztője, Benedek Szabolcs és Szabó Róbert Csaba beszélgettek.

Öt szépirodalmi könyv és két tényirodalmi kötet

A Kolibri Kiadó öt gyerekkönyvet, a Libri Kiadó pedig öt szépirodalmi és két tényirodalmi kötetet jelentetett meg a 83. Ünnepi Könyvhétre - mondta el az MTI-nek Dunajcsik Mátyás, a könyves cég szépirodalmi főszerkesztője.

Szabó Róbert Csaba: Fekete Dacia

"Manuel, végre elárulhatnád, kik ezek a halászok."

Pénteki borzongatás Szabó Róbert Csaba erdélyi rémtörténetével.

Megjelenik a Könyvhétre…

Találkozzunk június 10-én este fél kilenckor a Toldi moziban!
A 83. Ünnepi Könyvhét lezárásaként és lazításképpen bemutatjuk a Libri Kiadó frissen megjelent szépirodalmi könyveit a szerzők részvételével.
Térey János: Termann hagyatéka
Finy Petra: Madárasszony
Sopotnik Zoltán: Saját perzsa
Dunajcsik Mátyás: Balbec Beach
Szabó Róbert Csaba: Fekete Dacia
A bemutatót az Amoeba kíséri zenével, ahogy ezt a videót is ők festették alá.

Prózaírói kulisszatitkok – a „gyomlálástól” a sétáig

A Szépírók Társasága A könyv utóélete című programjának keretében a magyarországi Libri Kiadónál megjelent három új kötetet – Benedek Szabolcs: A vérgróf, Papp Sándor Zsigmond: Semmi kis életek, Szabó Róbert Csaba: Fekete Dacia – mutattak be hétfőn délután a BBTE Bölcsészkarának Popovici termében.

Erdélyi írótúra. Harmadik rész.

Benedek Szabolcs, Papp Sándor Zsigmond és Szabó Róbert Csaba Erdélyben találkoztak olvasóikkal. Szabolcs “hazablogolt”, hogy mi is tudjuk, mi történik velük.

Erdélyi írótúra. Második rész.

Benedek Szabolcs, Papp Sándor Zsigmond és Szabó Róbert Csaba könyveik kíséretében (A vérgróf, Semmi kis életek és Fekete dacia) Erdélyben találkoznak az olvasókkal. Szabolcs pedig közvetít az itthon maradottaknak.

Erdélyi írótúra

Benedek Szabolcs, Papp Sándor Zsigmond és Szabó Róbert Csaba Erdélyben találkoznak olvasóikkal. Szabolcs pedig “hazablogol”, hogy mi is tudjuk, mi történik velük.

Az első nap első tanulsága az volt, hogy ezek szerint afféle LITE verzió van a GPS-emben: az országhatárt átlépve a településeket általában mutatja, az utcaneveket nem. Ahol pedig a település egyetlen utcából áll, ott csupán a sebességlimitre figyelmeztet, a település mintha maga a táj lenne. Szóval ezt odahaza orvosolni kell. Nyilván valami frissítés kell.