Posts tagged bemutató

Programajánló: utazás Balatóniába!

Július 5-én, csütörtökön délután ötkor a Mammut Könyváruházban Jeney Zoltán beszélget, olvas föl és dedikálja Rév Fülöp című könyvét! Mindazoknak, akik szeretik a meséket, a lovagregényeket, azoknak, akik szeretik a Balatont és a Balaton környéki falvakat, a játékot, a magyar nyelvet, a nyarat…szóval mindenkinek!

Megérkezett! Véger Fibi és Zsólyomi Norbert közös könyve, ami mindent megmutat abból, ahogyan egy profi sminkes dolgozik. Mert a szépség tanulható! A könyv bemutatója ma este az Akváriumban!

Bisztrai Márton könyvbemutatója a Toldi moziban június 19-én este. Hit, fegyverek, szüzek.

Térey János Teremtés vagy sem című esszékötetének bemutatója az Írók boltjában.

Térey János könyvfesztiválra megjelent esszékötetének bemutatója az Írók boltjában!

Ahol az ártatlanság megszakad

Az est házigazdája a könyv szerkesztője, Simon Márton költő volt. A kötet és a szerzőről szóló kötetlen beszélgetés után Závada, Simon és Süveg Márk felolvasott a versekből, miközben az Amoeba Trio (Boros Levente, Sabák Péter, Sági Viktor) zenélt.

Apaszemmel

Az ismert televíziós személyiség, Süveges Gergő családtörténeteinek újabb fejezetével rukkolt elő a minap. A Helikon Kiadó gondozásában megjelent friss kötet címe ezúttal: Apaszem. A Heti Válasz beszámolója.

Süveges Gergő Apaszem című könyvének bemutatója a Tranzitban

Hogy válik egy férj apává? Hogyan lesz aztán jó apa? Milyen kérdések merülnek föl egy, kettő, aztán három, majd négy gyerek mellett? Süveges Gergő beszélt arról, milyen a jó gyerekzsúr (kirándulózsúr), milyen, amikor rakoncátlankodik egy gyerkőc és hogyan kell szembeszállni egy borjúméretű kutya tulajdonosával a gyerek épsége érdekében. Ha nem voltál a Tranzitban pénteken, akkor sem maradsz le teljesen: elolvashatod a könyvet és megnézheted a képeket.

Gergő mesél

Ne felejtsétek! Ma találkozunk a Tranzitban, ahol Süveges Gergő Apaszem című könyvét mutatjuk be! Lesz szörp, pogácsa, egy csomó gyerkőc és nagyon jó hangulat!

Ne felejtsétek! Ma találkozunk a Tranzitban, ahol Süveges Gergő Apaszem című könyvét mutatjuk be! Lesz szörp, pogácsa, egy csomó gyerkőc és nagyon jó hangulat!

Így is lehet 2012-ben gyereket nevelni!

Így is lehet 2012-ben gyereket nevelni! Íme, az élő cáfolat mindenkinek, aki értékválságra, a mai gyerekek nevelhetetlenségére hivatkozik és azzal érvel, hogy a “világ” mindenféle hatásai nem engedik valódi értékek mentén, teljes, együtt élő, és ami a legfontosabb: együttműködő családdá fejlődni a pereputtyot.

Igenis lehet és erre példa Süveges Gergő új könyve. Szerethető, csetlő-botló kis könyvecske ez, telis-tele privát történetekkel, példákkal a minden kisgyerekes család életében elérkező olyan problémák megoldására, mint a zsúrok szervezése vagy a lefekvéshez kapcsolódó rituálék. Nagyobb szükség van erre a könyvre, mint valaha. Hiszen a legutolsó generációkig magától értetődően öröklődtek a gyereknevelés fortélyai, a családi értékek (tessék megkapaszkodni: a családi érték bizony létező dolog!), az együtt lélegző, egyfelé néző szülői lét természetessége, a szeretet kifejezésmódjai. Ma pedig iránytű nélkül sodródik a családok jókora része, talán gyengeségből, talán tudatlanságból, de mindenképpen tanácstalanul; a károk pedig felmérhetetlenek egyelőre, de tíz év múlva derül ki a mértékük igazán. Amikor már késő.

Itt olvashatod tovább az írást!
Itt pedig megrendelheted a könyvet:)