Posts tagged erőss zsolt

Hilda kiállt olyan dolgokért, amelyeket Zsolt ráhagyott a többiekre. Dinamikájuk mégis szerencsés módon egészítette ki egymást, Zsolt a viták után úgy vigasztalta barátnőjét, hogy állást foglalt volna, szerinte kinek volt igaza. Valószínűleg el sem gondolkozott a kérdésen, nem igaz-hamis ellentétek kettősségében látta a világot, hanem problémák sorozataként, amelyeket az embernek a legegyszerűbb módon kell megoldania.

Sokkoló nap végén ért le Erőss Zsolt

Földes András blogja. Az Erőss Zsoltról szóló könyv ősszel érkezik.

Zsolt reggel indult el a harmadik táborból az alaptábor felé. Egyetlen meglepetésre voltunk felkészülve: a kettesben mégis összeakad Tibivel, megbeszélik, hogy miként merülhetett le a rádiója, majd vidáman leereszkednek hozzánk. Nem mondtuk ki, de nyilvánvaló volt persze, hogy ez a fajta happy end még egy délutáni romantikus filmben is erős lenne. Ha Tibi lejutott a kettesbe, akkor van olyan erőben, hogy egy fél nap alatt elérje az alaptábort is. Nem sok az esélye annak, hogy a veszélyes szakasz alatt várja be a többieket.

Erőss Zsolt a csúcs alól fordult vissza

A magyar mászó elérte a hármas tábort, de a nemzetközi csapat furcsa dolgokat tett a hegyen. Az Annapurna csúcsrohama percről percre. Földes András élményeiből könyv lesz: ősszel jelenik meg a Libri Kiadónál az Erőss Zsoltról szóló kötet.

A Himalája titkos veszélyei

Hollywoodi producerek mostantól rejtve maradt veszélyekről is forgathatnak filmeket. Földes András Erőss Zsoltról szóló könyve ősszel jelenik meg a Libri Kiadó gondozásában.

Az első hegyet nem másszuk meg

Erőss Zsolt és társai visszafordulnak egy 6 ezer méteres hegyről, hogy végül rosszabb helyre kerüljenek, mint ahonnan indultak - Földes András tudósít az expedícióról, majd könyvet ír belőle, ami ősszel jelenik meg a Libri Kiadónál.

Igenis létezik magashegyi luxus

Erőss Zsolt és társai közel a Mont Blanc magasságában olyan házat találnak, amilyet még Hollywood sem mert megfilmesíteni. A magyar hegymászók expedíciójáról Földes András ír könyvet, ami ősszel jelenik meg a Libri Kiadónál. Addig blogban követhetjük az eseményeket.

Próbacsúcsra indulnak Erőssék

Már 4500 méteres magasságban, a Thurung-hágón jár a Magyarok a világ nyolcezresein expedíciója, köztük a lavinabalesete óta protézissel mászó Erőss Zsolt - adja hírül a Blikk.

Erőss Zsolt társaival eltűnik a hegyek közt

Földes András, az Index újságírója március 28-án indult el Erőss Zsolt és társai oldalán, hogy tudósítson a magyar csapat Annapurnára tartó expedíciójáról. Az Annapurna a világ tizedik legmagasabb hegye, 8091 méter magas. Viszont az egyik legveszélyesebb… András hazatérése után könyvet ír Erőss Zsoltról, amit a Libri Kiadó jelentet meg.

foldesandras: saIMG 8714